theoneandonlyicka.blogg.se

Onsdag..

Publicerad 2013-06-19 17:31:00 i Me,myself and I,

Och dags för hemfärd imorgon. Har sådan omänsklig hemlängtan nu så jag håller på bli tokig. Är ju inte så länge jag blir i Luleå,men det är definitivt värt att fara hem och fira midsommar med mina vänner.

Nu såhär efter en månad i Arvidsjaur så måste jag säga att jag trivs bra här. Det har dock inte varit något kanonväder men jag anse att sommaren startar efter midsommar så hoppas på många sköna sommardagar framöver!:)

Att bo helt ensam, all heder åt det för det är skönt att vara själv och bara tänka på sig själv ibland. Men efter sommaren får det vara nog med äventyr och utsvävningar. Jag vill hem!

Vad hösten kommer innebära för mig är fortfarande oviss.
Jobb av något slag kommer det bli.
Men med vad?

Tudels

/J

Dålig närvaro...

Publicerad 2013-06-04 22:53:09 i Me,myself and I,

Jag har det helt enkelt för bra för att uppdatera här:)

Kort sammanfattning av veckan som varit. I måndags 27/5 styrde jag kosan mot Luleå för att springa blodomloppet som var den 29/5. Jag tog mig igenom den! Hade väl hoppas på en bättre tid än 1.09.18, men i den värme som var är jag förvånad att jag inte kollapsade. Dagen efter bar det av till Arvidsjaur igen, denna gång för att jobba + springa 5 km med jobbet. Kanske de segaste 5 km någonsin. Dryga 45-50 minuter. Jag hade kunnat krypa fortare.

Resultatet av detta blev inte bara trötta ben utan även en svullen fot, vilket har hållit i sig en vecka senare. Något säger mig att de inte är bra?

Helgen var ofantligt varm,men ändå helt underbar. Lyckost som man är badade jag även i älven. De var nästan att man undrade när isen hade gått för det var KALLT!
Sushi, pizza och spel i goda vänners lag stod på schemat hela helgen och det var en välförtjänt helg! Tack!

I måndags återvände jag till Arvidsjaur för jobb och imorgon bär det av till Luleå igen och blir hemma i ca 1 1/2 vecka för bland annat utbildning. Spännande spännande!

Nu blir det att ladda batterierna och sova.
En viktig dag imorgon:)

Kram
/J

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela